a little bit of love

Blev ingen solning eftersom tenton var stängt.. eller stängt o stängt, jag har inge kort att komma in med..
menmen!

(Detta är ingen personlig diss eller whatever) Det är till alla som tar åt sig.
Folk kastar fimpar hit och dit, kastar glasflaskor i marken, kastar skräp överallt och sen ska folk klaga för lite hundskit.
Visst, jag kan förstå att det inte är trevligt. Det ser inte trevligt ut när det ligger där och det är inte mysigt att kliva i det. Sen småbarn kan få för sig att leka med de och kanske t.o.m stoppa in det i munnen. Men hallå, barn kan stoppa in vad som helst i munnen. Fimpar, klubb-pinnar, godispapper, SAND, JORD ja osvosv.
Hundskiten försvinner in i jorden efter ett tag, gör fimparna det? Ska man klaga på alla som kastar fimpar överallt?
Nej! På uteställen och på vissa "anläggningar" eller vad man ska kalla det har dom speciella askfat, men när man är ute och går ser jag ingen skylt där det står "lägg fimpen här". 

Att folk inte vill ha hundskiten inne hos sig förstår jag, men herregud. vi lever i ett smutsigt samhälle. Det är inte rent utomhus! Och sen göra värsta livet för lite hundskit.. 
Anyway, nu är detta sagt! PEACE

Kommentarer
Postat av: mary

word!!

2011-05-15 @ 19:46:12
URL: http://janemary.blogg.se/
Postat av: Anonym

Men du måste väl förstå själv att man rastar inte en hund på ett bostads område?!. Ska man göra det se då till att ha en jävla påse! eller lär dig gå en annan väg med hunden & inte inne bland husen.. Måste du ju förstå själv att man rastar inte en hund bland hus!!!!!

2011-05-15 @ 20:55:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0