<3

 
Utan mina vänner hade jag inte stått där jag gör idag! 

sunny days

Oj så fint väder det har varit ihelgen! Dagen började med att jag och Verr la oss på min baksida och solade men bestämde oss sen för att dra ner till nydala med Sandra och lillfisen! Sen fortsatte vi vidare mot Sandra där vi grillade! :)


Nydala

Ligger just nu på nydala och har precis tagit mitt första dopp i år, åh så skönt väder det är ute!!

Var grymt otaggad på gårdagskvällen. Hade tänkt att bara ligga hemma och sova men tillslut tog jag mig upp och gjorde mig klar och hade en riktigt trevlig kväll :) ölspel hos sandra, båten och kvällen slutade på scharinska och nattkäk på max. 


Senaste

Dom senaste dagarna har varit som en bergodalbana. Men med hjälp av mina underbara vänner så börjar saker och ting kännas bättre!13 juli

Tummen upp för gårdagen med mina fina brudar! 
 
 
 

Stockholm!

 
 
Shopping, party på stureplan, gröna lund, sommarkrysset, såg Behrang Miri och Eric Saade live, hade Molly Sandén brevid oss och Sean Banan bakom oss! Sen var det dax för Sandra att åka hem och jag rullade vidare mot Kristianstad. Shopping, grillning, Malmö och Linn kom även ner o spenderade två dagar med oss<3
 
Igår kom jag äntligen hem efter en nästan 16 timmars lång tågresa och jag tror aldrig det har kännts så skönt att vara hemma! Överraskade pappa som trodde jag var kvar i skåne och drog ut med älsklingbruttan på kvällen!!

RSS 2.0