Look into my eyes and say that you don´t love me.

Oj vilken rolig fredagkväll jag hade! Var osäkert ifall jag ens orkade göra något, men ångrar inte en sekund att jag drog ut igår!

Vi sjöng singstar, körde 5-kamp (som rekomenderas starkt, grymt roligt spel) och sen drog vi vidare till en fest på carlshem! Sen körde jag och Linn runt ett tag och åkte sen hem till mig och däckade nästan direkt. Tack för gårdagen flickor och pojkar! :)


Ikväll är det premiär på lokal och har lite små ångest över att jag inte ska dit, men har inte varit ensam en enda kväll sen jag kom hem från skåne ! Så det blir 90210-maraton med popcorn och varma bananer toniiight :)
 

Loved you yesterday, love you still, always have, always will.

Dom senaste dagarna har spenderats med mina fina vänner med ett fullt schema!
Vi har målat om min tv-hylla som kändes som ett evighetsprojekt, men som tur är blev jag färdig idag, vi har ätit massa gott och även firat Evelina som fyllde 18 i lördags! Grattis igen och tack för en toppenkväll :) 


Reach for the sky, keep your eye on the prize, forever in my mind!

Imorgon kommer jag tillbaka till umeyo efter 10 sjukt bra dagar i söder! 
Västervik resan gick superbra, även fast jag var äckligt trött och nervös.. Fick även sova i världens minsta hotellrum! 
Sen åkte jag vidare mot Skåne och umgåtts med härliga människor, men imorgon tar resan slut för denna gång. Nu längtar jag till att få komma hem till min kissekatt och mina finaste vänner. :)


My fantasy, hotter than Miami.

Tummen upp för gårdagen! 

Dagen började med lite shopping på stan med Sandra och lillen. 
Sen hade jag ställt in mig för en lugn kväll hemma men i sista sekunden mötte jag upp Emma för att dricka öl i det fina vädret! Vi åkte vidare till Carlshem på en liten förfest! Sedan tog vi taxi ner till stan och gick in på Taket en stund men slutade med nattkäk på Max och sedan spenderades några timmar hos Veronica med mycket skratt.

 
Idag har jag haft en skön bakisdag med mina fina brudar! Tvättning, städning, sushi, holmsund , hörnefors och en jävla massa skratt! Nu ska jag tagga upp för arbete och Nolia-mässan imorgon :)!
 RSS 2.0